ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

σε Διεθνείς Αγορές

Η Compass Rose, είναι μία νέα Εταιρία που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες προώθησης εξαγωγών, σε επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους, οι οποίες επιθυμούν είτε να δραστηριοποιηθούν για πρώτη φορά στον τομέα των εξαγωγών, είτε να διευρύνουν τις ήδη υπάρχουσες εξαγωγικές τους δραστηριότητες σε διεθνείς αγορές με επιτυχημένη ανάπτυξη.

Μάθετε Περισσότερα

01

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Compass Rose, είναι μία νέα Εταιρία που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες προώθησης εξαγωγών, σε επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους, οι οποίες επιθυμούν είτε να δραστηριοποιηθούν για πρώτη φορά στον τομέα των εξαγωγών, είτε να διευρύνουν τις ήδη υπάρχουσες εξαγωγικές τους δραστηριότητες.

02

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Η Compass Rose για κάθε επιχείρηση που δεσμεύεται να αναπτύξει, αναλαμβάνει να μελετήσει τα χαρακτηριστικά της, να ερευνήσει διεξοδικά τις προοπτικές ανάπτυξής της και να εφαρμόσει σύμφωνα με τα παραπάνω τη στρατηγική της.

03

Ο στόχος μας

Επιτυχία χωρίς σύνορα.

Κάθε επιχείρηση που αναλαμβάνουμε να αναπτύξουμε αποτελεί για την Compass Rose μία νέα πρόκληση. Κάθε επιχείρηση αποτελεί μοναδικό Project και εμείς δουλεύουμε για να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματα του σε διαφορετικές κουλτούρες και συνήθειες.

04

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10.00 π.μ. έως τις 6.00 μ.μ.

[ *​​υποχρεωτικό πεδίο ]
Ονοματεπώνυμο*
Email*
Χώρα*
Εταιρία
Θέμα*
Μήνυμα*
Πώς μάθατε για εμάς; *